Anja Meelkop

Duidelijk, open, intuïtief, concreet en alert

Bewust, geïnspireerd en doelgericht

Anja Meelkop

Vertrouwen is misschien wel het belangrijkste wat ik bezit, vertrouwen in mezelf, vertrouwen in mijn kinderen, vertrouwen in de ontwikkeling van mensen, vertrouwen dat vanuit het juiste perspectief ik met verschillende situaties om kan gaan, in voorspoed maar ook bij tegenslag. Ik heb me altijd al geïnteresseerd in communicatie en interactie en sinds de laatste 20 jaar ook meer in wat de mens beweegt, persoonlijke drijfveren en filosofie.

In 2009 ben ik gestart met Energiek Coaching, energiek betekent met kracht en doorzettingsvermogen. Ik start vanuit bewustzijn, dat kan betekenen dat je ook regelmatig stil mag gaan staan. Ik voel me verantwoordelijk om je te inspireren met de coachdoelen als uitgangspunt, voor de motivatie ben jij verantwoordelijk. Mijn werkwijze is doelgericht, de samen geformuleerde doelen zijn leidend, echter dit doen we zonder het resultaat vast omlijnd te zien, er is ruimte voor beweging en ontwikkeling.

Mijn missie is duurzame verandering om je leven moeitelozer te kunnen leven.

In 2008 afgestudeerd aan de Post HBO Beroepsopleiding tot coach bij de Alba Academie en in 2016 de opleiding tot Transformatie Trainer/Coach bij de Academie voor Innovatief Trainen afgerond. In 2017 en 2018 ben ik geselecteerd voor de Topklas bij de Academie voor Innovatief Trainen voor het verdiepingsjaar bij het gebied van transformatie met onder andere gebruikmaking van het Enneagram. In 2019 en 2020 bij Mens & Intuïtie de opleiding Intuïtieve ontwikkeling gevolgd. In 2020 gecertificeerd als DISC assessor. In 2021 een energetisch opleiding afgerond en in 2023 gecertificeerd als IEMT practitioner.

Volg me

Energiek Coaching
bewust, geïnspireerd en doelgericht

Anja Meelkop
Goudsbloemstraat 15
5644 KD  Eindhoven